Prodaja djelova


Osnovna djelatnost Auto Tomi­a je prodaja rabljenih autodijelova. Auto Tomi raspolaže sa 550 različitih vozila koje možete pregledati u galeriji slika, od tih 550 automobila 242 su različite vrste automobila. Raspolažemo sa preko 500 različitih motora nekoliko tisuća startera, rasplinjača, alternatora I ostalih dijelova, koji su obilježeni i deponirani u skladištu. Na elektronske sklopove dajemo garanciju od sedam dana, dok na mjenjačke kutije I motore dajemo garanciju 90 dana.

Svi dijelovi se mogu poslati na područje RH I Europske Unije o trošku kupca. Za robu u iznosu od 3000 kn na više trošak dostave snosi auto Tomi. U dogovorenoj cijeni određenog autodijela uključeno je i skidanje djela od strane djelatnika Auto Tomi. Osobno skidanje dijelova je zabranjeno.

Svi automobili koji se nalaze na auto otpadu Tomi su isključivo za dijelove I ne prodaju se u kompletu. Gole karoserije sa papirima ne prodajemo I ne prodajemo dijelove koji su sastavni dio drugog dijela poput: znak sa haube, poluga sa sjedala vozača, dijelove iz razvodnika paljenja, djelove sa rasplinjača I sl. Za sva ostala pitanja stojimo vam na raspolaganju.